Sunset view kat PD!Pic Phel Retro mmg best!

Hari minggu yg lepas, aku dan geng2 plk united pi PD...'Program Jalinan Silaturahim' yg diadakan selama 2 hari 1mlm meninggalkn pelbagai kenangan manis antara aku ngan geng2 plk united..antara aktiviti2 yg diadakan adalah dinner, sesi motivasi, suaikenal, sukaneka n karaoke..aku antara penyumbang suara sumbang semasa sesi karaoke berlansung..kekekeke..yg best nye geng2 class aku mmg happening spanjang brada di sana..agaknya kalau kitorang xde sunyi kot tempat tu..heheheh..ape pun tahniah penganjur program jalinan silaturahim dr sem 7 diatas berjayanye program itu dijalankan..mknan pun sodap2 belaka..hehehe..sem depan kita enjoy lg..hehehe..insyallah.. btw, aku salute ngan phel nyer pics time program tu bejalan..cun2!..bleh la usha kat blog phel kalu nk tgk hasilnye..ade gak aku paste pic sunset yg phel snap kat PD tempoh hari..aku adore pic dia dan aku sertakan skali pic yg sama stelah diedit...heheheh..salute to u bro!later aku upload gambar2 yg aku amik plak..

p/s: selamat hari lahir to phel yg ke 26thn..aku doakan ko panjang umur, murah rejeki dan cpt2 la kumpul duit kawin..nk amik gambo ko atas plamin weh..hahaha..pastu nk nyanyi plak 'back at one' utk ko..hehehe


Original Pic (phel)

Edited pic guna perisian kedaigambar:)


MiziHamir - Photographer & Designer
Tel : 012-6845662
email : mizi_pasillas@yahoo.com
YM : mizi_pasillas
Retroclick Photography - retroclickphotography@gmail.com


2 comments:

  1. fadhel

    wow!!!...editing yg mantap!!! aku adore la kaler editing ko nie......thankiu bro for da wish.....kita nantikan 5/5 plak....
    hehehehe(kene ingat tarikh kwn2)

     
  2. Mizi Hamir

    editing biasak je..itu pun tiru tutorial..kekeke..ur welcome beb..jgn la heboh2kn tarikh lahir aku..aku pun ingat tarikh ko..sudah pasti ko pun kena ingat tarikh aku..hahahah

     

Post a Comment