TV3 Inspirasi Concerto | 20.6.09

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


5 comments:

  1. fadhel

    pergh!!!.....layan concert tv3 tuh....geng2 canon ngan Sony plak tuh....jeles2!!!! hahahaha

     
  2. Effiz

    Memang moment ngan motion yg ko amik menarik ar beb.....syiokkkk tgkk...:D

     
  3. CuPinBeb

    huhuhu...meleleh lg!
    belum sampai tahap "creativity" dan inovasi aku nak dapat picture cam nie..!!
    1st..kalau lah bendare tu berkibar....huhuhu..
    2nd...aku tertarik dgn mamat yg tgh spray tu,sunlight!!...
    gud pic....bro!

     
  4. Mizi Hamir

    phel - kan besh ko ader skali time tu..mcm biasa la..bila x cukup corumn msti la x cukup brand..hehehe..nikon plak xde..huhuhu

    efiz - syiookk..mmg syiookk!tq 4 comment!

    cupinbeb - ape yg leleh..biasa je ni..sama je ngan gmbr ko..xjauh beza..kita sama2 blaja beb..byk nk kena xplore..:) tq btw!

     
  5. pink

    muffin, congrats~
    mmg meleleh tgk gmbr2 anda semua...
    another step towards picture greatness.
    awat tak habaq ade kumpulan mimie kwn i tu perform?..haha..if jmpa dia real life, dunno if dia akan berlagak or tegur like zmn-skola-menengah-kadet-polis dulu....

     

Post a Comment