Exam..Tenang Je!

"Exam??!!Arghh!!!GILA LA!!!"...itu adalah antara reaksi spontan majoriti manusia yg takut pada kehadiran hari2 terakhir persekolahan atau semester di universiti mahupun ditempat kerja semasa temuduga atau pun exam kenaikan pangkat..bg sy ini lumrah kehidupan dan antara menu utama sepanjang sy hidup kt dunia ni. time ni la nk tgk samada kita ni betul2 gunakan sesi pembelajaran kita ni bebetul atau x..ms ni la nk duga kecekalan hati masing2 sbb ms ni gak la kita hadapi segala kemungkinan yg jarang berlaku dlm hidup kita..misalnyer pengsan tetiba ke..muntah darah ke ataupun kencing x lawas ke..kerana sbb gerun nye menghadapi exam..x pun kita amik contoh gambar kat sebelah nie...kekekeke..parah btul ni..maybe tetdo atau pun pengsan ms jawab soklan..tetdo sbb x tdo mlm sblm exam sbb study tahap gaban..pengsan plak sbb soklan susah tahap gaban..ape pun belaku sy tetap akan menikmati exam sperti biasa dan seperti kebiasaannye nervous tetap ader..harap aper yg sy study masuk le ms exam nnt..skrng ni pun tinggal 2 paper je lg..so doakan le yer sy berjaya jawab dgn sempurna..kekekeke..tq!

Chill in and peace out!


2 comments:

  1. fadhel

    rileks la beb...kekadang belaan tuh kene la digunakan gaks......sama2 berjaya!!!! caiyok!!!

     
  2. zeti

    belaan pe la agknye tu phel ;)ehehe.. buat2 blur plak zt ni.. mcm x besa buat :p ehehe.. jwb leklok tau :) sama gak ngan phel tu.. jgn asik pakai belaan tu je.. kang t'kntoi lak nnt :p huhuhu

     

Post a Comment