Trip Retroclick ke ZOO!!

itu lah yg berlaku lebih kurang sbulan yg lepas..hehehe..kami bertiga (mizi, phel, effiz) pi zoo negara memandang kami dh lama dh x jejak ke habitat rasmi negara kita..rindu nk jumpa pakcik gajah..adik zirafah dan juga si gadis comel flamingo..kekekeke..aper pun kitorang xkn lepas kn peluang pi sana kalu ader ms in the near future..tp mungkin ke zoo lain plak ke..zoo taiping ke, zoo setiawan ke, zoo kangar ke..,tgk la maner yg sempat..kekeke..seronok pi ms ni sbb dpt tgk haiwan n binatang yg jarang kita lihat kat dunia luar..tp teringin sgt nk tgk singa n harimau beraksi..,malangnyer ms tu diorang sgt2 la pasif..ntah2 kena suntikan hikmat harimau berantai br nk aktif kot?..kekekke..pics kat bwh antara yg sempat kami amik...antara tu gak kami nk menajamkn lg skill focus kami menggunakan lense tele ni..huhuhu..tadaa!!!





Pics kat bwh antara candid pics yg sempat sy capture..kekekeke..ramai tul manusia ms tu..mmg best la!rugi kawan2 yg lain x ikut..hehehe..nk ikut?bleh..nnt kita rancang trip kedua ke zoo..memana zoo by demand!hehehehe..kalu beminat bleh contact sy utk booked tempat duduk..naik bas dh le..jgn lupa bg tau zoo idaman yg ingin anda lawati..hehehehe..











Retroclick Photography proud members from left efiz & phel.



Peace in & Chill out!!


MiziHamir - Retroclick Photography
email : mizi_pasillas@yahoo.com
YM : mizi_pasillas


4 comments:

  1. fadhel

    abang2!!!!
    saya nak book 1 tmpat ke zoo taiping plak....nak tgk binatang2 mengawan kat sana plak......amacam!!!

     
  2. Norhamizi Hamir

    hahaha..siap!!nama ko aku dh masukkan..trip ke taiping..nek bas suda...kekekeke!!!

     
  3. zeti

    ada tmpt kosong lg x? nk pi gak zoo taiping.. dgr citer best :p ehehe.. lama gak zt x msuk zoo negara.. last msuk masa umo 8 thn ;) ehehe..

     
  4. Norhamizi Hamir

    tmpat kosong ader lg..tp kat tempat driver la zeti..,bleh ke?maksudnye zeti kena drive la..hehehehe..mari ramai2 ke zoo..ziarah menziarahkn amalan mulia..

     

Post a Comment